Daniel Skoghäll, VD Ikano Fastigheter

Som affärsområdeschef för Ikano Fastigheter har jag jobbat tillsammans med Magnus under en längre period. Under dessa år växte Ikano Fastigheter i en snabb takt. I vår tillväxt, då liksom nu, finns ett stort fokus på att vår utveckling möjliggörs av våra medarbetare. Medarbetare som drivs av gemensamma värderingar, en vilja att arbeta tillsammans och en stark övertygelse att utveckla ett attraktivt erbjudande till våra kunder. Magnus har i sin roll som HR chef för Ikano och även i sin roll att bistå Ikano Fastigheter i HR frågor varit en mycket viktig samarbetspartner för att rekrytera, utveckla medarbetare och chefer samt bygga en gedigen HR plattform som grund för en uthållig tillväxt.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *